nl ende

Het laatste nieuws over TruckSafe Waalwijk

Nieuws

TruckSafe Waalwijk vindt het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over actuele ontwikkelingen en mogelijkheden.
Dat doen wij door relevante nieuwsberichten te plaatsen op deze pagina. Nog vragen? Voel je vrij om contact te leggen.

Het laatste nieuws

Als enige in Nederland is TrackSafe Waalwijk gecertificeerd met Security Level 3.

Als eerste en enige in Nederland is TrackSafe nu ook aangesloten tot het veiligheidsnetwerk ESPORG! ESPORG is de ‘European Secure Parking Organisation’. Zij helpen exploitanten van parkeerterreinen om veiligheid en connectiviteit te optimaliseren.

Dankzij ESPORG is er een netwerk ontstaan van beveiligde parkeerterreinen verspreid over 15 verschillende landen binnen Europa. ESPORG heeft een bewezen levensvatbaar systeem voor zelfevaluatie en certificering ontwikkeld. Alle belanghebbenden zijn op deze manier altijd op de hoogte van de aangeboden services. 

Lees hier meer over ESPORG.

Nieuwe privacy wetgeving (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Iets waar wij allemaal rekening mee dienen te houden.

Jouw privacy is onze verantwoordelijkheid en dat vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij onze privacy verklaring aangepast zodat wij nog beter met jouw gegevens om kunnen gaan.

Wil jij weten hoe wij dat nu doen? In de disclaimer onderaan op de website kun je alles lezen.

TruckSafe gaat samenwerking aan met NomadPower!

Voor de verdere professionalisering van haar dienstverlening gaat TruckSafe Waalwijk een samenwerking aan met NomadPower. Naast het bieden van een totaaloplossing voor geconditioneerd wegtransport plaatst en beheert dit bedrijf stroomvoorzieningen op parkeer- en verzorgingsplaatsen in heel Europa. Er wordt zorggedragen voor de registraties, gebruikersbeheer en verrekeningen met betrekking tot het stroomverbruik. 

Voor het gebruik dient u zich eenmalig aan te melden als klant. Na registratie kan de levering van stroom eenvoudig worden geactiveerd en gedeactiveerd op iedere locatie waar NomadPower beschikbaar is. 

TruckSafe gaat samenwerking aan met Skidata!

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren is TruckSafe een samenwerking en partnership aangegaan met Skidata. Skidata draagt zorg voor de complete inrichting met betrekking tot toegangscontrole en betalen. Daarnaast is dit bedrijf vertegenwoordigd in 30 landen verdeelt over 5 continenten. Globaal zijn inmiddels meer dan 7000 locaties voorzien van Skidata technologie. 

De gehanteerde systemen en veiligheidsoplossingen kenmerken zich door onder meer het toepassen van hoogwaardige technologische hard- en software, design en kwaliteit. 

Bedrijvenpark Haven Zeven Waalwijk

De beveiligde parkeerplaats voor vrachtverkeer TruckSafe Waalwijk is gelegen op het toonaangevende bedrijvenpark Haven Zeven.

De locatie is centraal gelegen in Noord-Brabant en kent een goede bereikbaarheid vanuit onder andere Rotterdam, Antwerpen, Breda en Utrecht. Door alle logistieke activiteiten in de directe omgeving van het bedrijvenpark is de vraag naar Truck Parkings toegenomen. Lees hier meer informatie over het bedrijvenpark Haven Zeven.

TruckSafe Waalwijk aangesloten bij ESPORG

TruckSafe Waalwijk is aangesloten bij ESPORG, een brancheorganisatie die is ontstaan door exploitanten van Secure Parkings door heel Europa. Daarnaast is ESPORG lid geworden van de IRU, een krachtige en globaal opererende organisatie die de gehele transportsector vertegenwoordigt.

Er wordt, aldus de vertegenwoordigers van ESPORG, naar uitgekeken om bij te dragen aan het succes van IRU door informatie en inzichten van de beveiligde parkeerterreinen te delen. De website van IRU kan hier worden geraadpleegd. 

Nieuwe huisstijl en website voor TruckSafe Waalwijk

TruckSafe Waalwijk is verheugd te mogen mededelen dat volop gewerkt wordt aan de ontwikkeling van een nieuwe moderne website.

Zowel het logo als de huisstijl worden volledig opnieuw in de verf gezet. Daarnaast wordt de website technisch gezien volledig geoptimaliseerd en kan er met de nieuwe reseveringsmodule eenvoudig een boeking worden gedaan. Eind september hoopt TruckSafe Waalwijk “live” te kunnen gaan met haar nieuwe website.