nl ende

TruckSafe staat voor één integrale oplossing

Waarom TruckSafe?

Op zoek naar een beveiligde parkeerplaats voor uw vrachtwagen? Dan bent u bij TruckSafe Waalwijk aan het juiste adres! Wij bieden een goede beveiligde parkeerplaats zodat de lading goed is beveiligd en u met een gerust hart kunt naar bed kunt gaan. 

Jaarlijks vinden er steeds vaker lading diefstallen plaats is uit een onderzoek van Europees Parlement gebleken. Incidenten worden steeds gewelddadiger en de dreiging van de georganiseerde criminaliteit neemt toe. 

Op nationaal niveau wordt er jaarlijks voor miljoenen uit vrachtwagens gestolen, op Europees niveau zelfs voor miljarden. Uit een onderzoek van TAPA blijkt dat maar liefst 25% van de diefstallen binnen Europa plaats vindt in Nederland. In de meeste gevallen (60%!) vinden deze diefstallen plaats op onbeveiligde parkings.

Tijd voor een professionele veiligheidsoplossing!
TruckSafe Nederland staat voor één integrale oplossing. Beveiliging op het hoogste niveau, het selecteren van de juiste locatie, flexibiliteit en transparant werken zijn in onze visie optimaal op elkaar afgestemd!

In onze optiek dienen beveiligde parkeerterreinen te liggen op goed bereikbare en strategische locaties. Een goede ontsluiting is daarbij essentieel.

Bedrijventerrein “Haven VII” is door haar multimodale ligging, waarbij logistieke stromen zowel over water, spoor als wegen kunnen plaatsvinden, bij uitstek geschikt om u de juiste integrale veiligheidsoplossing te kunnen bieden.

Terrein reglement

Op het terrein gelden regels waaraan u zich als gebruiker dient te houden. Het terreinreglement kunt u hier lezen.